Proposen la dissolució de Malgrat Turisme

Ca l'Arnau, seu de Malgrat Turisme

Ca l’Arnau, seu de Malgrat Turisme

L’octubre de l’any 2009, el ple de l’ajuntament de Malgrat de Mar va acordar que la gestió de les activitats de promoció i foment del turisme i el comerç al municipi es faria a través d’una societat mercantil amb capital íntegrament públic. Es va crear Malgrat Turisme S.L.
Ara, la Candidatura d’Unitat Popular de Malgrat de Mar proposa que es dissolgui l’empresa. La CUP argumenta la seva idea basant-se en el fet que l’ens “no compleix els objectius establerts en els Estatuts Socials, i és econòmica i materialment depenent de l’ajuntament”. A més, la contractació que fa de certs serveis no s’adequa a la Llei de Contractació Pública i està exercint tasques que no li corresponen com cobrar i ingressar la taxa per l’ocupació de la via pública”, segons ha assenyalat la candidatura.
La CUP sol·licita que l’activitat que desenvolupa Malgrat Turisme “estigui sotmesa” a la gestió del consistori, tal i com ho estan la resta de regidories.

Aquesta és una de les cinc propostes que la CUP preveu exposar durant el debat dels pressupostos municipals, previst per al dia 15 de desembre. També demanarà que s’inclogui un augment de l’IBI a les oficines d’entitats financeres, instal·lacions hoteleres i grans fàbriques-multinacionals. La remunicipalització del serveis d’aigua potable i neteja és una altra de les propostes destacades, així com l’eliminació de les contribucions especials per les obres als carrers Llibertat, Sant Elm i Carme. Finalment, la CUP demanarà que s’introdueixi una aplicació pressupostària per consolidar La Pilona.