Un Sant Nicolau ben dolç

pastisset-st-nicolauMalgrat de Mar enceta aquest dilluns dia 5 de desembre les activitats programades per a la celebració de la festa major de Sant Nicolau. D’actes n’hi haurà pràcticament per a tots els públics. Es faran concerts, cinema, exposicions, un mercat, una trobada de gegants, espectacles per a la mainada i activitats esportives, entre d’altres.

Com cada any i amb motiu de la festa major la Cafeteria-Pastisseria Núria posarà a la venda durant aquests dies un assortit de pastes i dolços selectes relacionats amb el patró del municipi com el ja tradicional i popular pastisset de Sant Nicolau, obra del gelater malgratenc Jaume Turró Andersen, Campió d’Espanya de Gelateria.

La festa major d’hivern a Malgrat de Mar s’allargarà fins el dia 8 de desembre.

Anuncis