1 milió d’euros per comprar Can Palomo

can-palomo-desembreTal i com ja va avançar elmalgratenc a principis del mes de juliol, el govern local té intenció de comprar la finca que hi ha entre els carrers Joan Maragall, Pintor Fortuny i les avingudes Bon Pastor i Verge de Montserrat, just davant les dependències de Correus. A la propietat, coneguda com Can Palomo, s’hi vol ubicar les dependències de l’oficina de turisme i un museu dedicat al capità Fèlix Cardona, segons les darreres intencions manifestades des del consistori.
Can Palomo costa 1 milió d’euros aproximadament, 800.000 dels quals els aportarà la Diputació de Barcelona. La resta, 200.000, els posarà l’ajuntament.

L’adquisició de la finca és una de les inversions destacades en els pressupostos municipals per al 2017, presentats recentment per l’equip de govern de Malgrat de Mar.

Anuncis