El pessebre de Malgrat de Mar

pessebre-2016Un any més, i ja en van cinc, la Francisca Sánchez i l’Eugenio Sainero, exposen la seva particular visió del pessebre. Ho fan a l’entrada del Centre Cultural de Malgrat de Mar. Aquest matrimoni, de 70 i 69 anys d’edat respectivament, fa 25 que dediquen bona part del seu temps a fer pessebres similars. Aquest en concret, el van començar a construir el mes de gener. Ells mateixos pinten les figures, modelen les muntanyes i donen vida a infinitat de detalls que s’hi poden veure. Per fer-ho utilitzen diferents tècniques -que cada any van perfeccionant i renovant- i materials com la fusta, el cartró i la marmolina.
El pessebre té una dimensió de 15 metres quadrats i s’ha adaptat a l’espai on es troba, amb l’objectiu de facilitar als vianants la visió des de la finestra exterior del Centre Cultural, on s’hi estarà exposat fins el dia 22 de gener.

Anuncis