El pessebre de Malgrat de Mar

pessebre-2016Un any més, i ja en van cinc, la Francisca Sánchez i l’Eugenio Sainero, exposen la seva particular visió del pessebre. Ho fan a l’entrada del Centre Cultural de Malgrat de Mar. Aquest matrimoni, de 70 i 69 anys d’edat respectivament, fa 25 que dediquen bona part del seu temps a fer pessebres similars. Aquest en concret, el van començar a construir el mes de gener. Ells mateixos pinten les figures, modelen les muntanyes i donen vida a infinitat de detalls que s’hi poden veure. Per fer-ho utilitzen diferents tècniques -que cada any van perfeccionant i renovant- i materials com la fusta, el cartró i la marmolina.
El pessebre té una dimensió de 15 metres quadrats i s’ha adaptat a l’espai on es troba, amb l’objectiu de facilitar als vianants la visió des de la finestra exterior del Centre Cultural, on s’hi estarà exposat fins el dia 22 de gener.