Pedalada solidària a benefici de Xènia

foto: mundomarketing

foto: mundomarketing

Per aquest diumenge dia 11 de desembre s’ha previst una pedalada solidària a Malgrat de Mar. L’activitat té com a objectiu recaptar diners a benefici de Xènia, la nena de tres anys d’edat i veïna del municipi que ha quedat tetraplègica degut a l’enterovirus D68. Actualment, es troba en fase de recuperació a l’Institut Guttmann.

La sortida serà a les deu del matí des de les Peixateries Velles del municipi. Tot seguit es farà un recorregut d’uns quatre quilòmetres, que finalitzarà al parc de Can Campassol. Allà s’oferirà xocolata calenta a tots els participants. També se sortejaran lots de Nadal.
Per formar part de la pedalada cal inscripció prèvia, que es pot fer en diferents establiments de Malgrat de Mar pel preu de 2,50 euros.