200.000 euros en càmeres de vigilància

cameresEls pressupostos municipals per al 2017 a Malgrat de Mar inclouen una partida de 100.000 euros destinada a la compra de càmeres de vigilància. A aquests diners se n’afegiran 100.000 més del superàvit del 2016 ja que el cost total dels dispositius és de 200.000 euros.

Segons el govern local, les càmeres serviran per millorar el trànsit als carrers del municipi. També s’usaran per a prevenir delictes. Estaran connectades amb la Policia Local. Les càmeres han de permetre fer un seguiment de la circulació i identificar vehicles o persones sospitoses en cas que s’hagi donat una alerta, una ordre de recerca o s’hagi produït recentment un delicte al municipi.

Les càmeres de vigilància, una quinzena, es col·locaran a les principals entrades i sortides de Malgrat de Mar. També es preveu posar-ne alguna a la zona d’oci i al centre.

Anuncis