Concert de Santa Llúcia a càrrec de la Cobla Palafolls

foto: Lluís Vilar

foto: Lluís Vilar

Malgrat de Mar celebra aquest diumenge dia 11 de desembre el tradicional concert de Santa Llúcia. Serà al local de La Barretina a dos quarts de vuit del vespre. El concert, organitzat per l’agrupació sardanista del municipi, anirà a càrrec de la Cobla Palafolls.

La formació palafollenca oferirà un repertori de dotze temes en total, l’audició dels quals s’ha dividit en dues parts. Els assistents podran gaudir de peces d’autors com Conrad Saló, Lluís Llach, Ricard Viladesau i Johann Strauss, entre d’altres.

La Cobla Palafolls neix a partir de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls. Està formada bàsicament per joves d’edats molt diverses. Tot i la seva recent creació -l’any 2011- ja ha participat en infinitat de ballades i concerts en diferents localitats arreu de Catalunya i França.

Anuncis