Proposen un canvi d’ubicació del Jutjat de Pau

jutjat-de-pauAmb el pas del temps, les instal·lacions del Jutjat de Pau de Malgrat de Mar han quedat obsoletes. Una prova evident és que el local on es troba ubicat, al carrer d’en Blanch, no compleix amb els mínims que exigeix la llei en relació a l’accessibilitat. A més, les dependències no garanteixen la privacitat necessària per als usuaris així com les condicions idònies per atendre el públic.
Aquest fet l’ha posat de manifest el PDECat, que l’exposarà en el decurs de la sessió plenària que s’ha de celebrar aquest dijous a l’ajuntament. El partit demanarà a la resta de grups municipals l’aprovació d’un canvi d’ubicació del Jutjat de Pau. El PDECat sol·licitarà el trasllat de les actuals dependències a un espai que “ofereixi les condicions adequades per oferir un servei públic de qualitat als ciutadans i que garanteixi l’accessibilitat i la confidencialitat necessària per realitzar les gestions pròpies d’aquest servei”.

Anuncis