Volen que els malgratencs decideixin els usos de Can Palomo

finca-can-palomoRecentment, el govern local ha anunciat la seva intenció d’adquirir la finca de Can Palomo. La compra ha estat ben rebuda des del grup municipal d’Esquerra a Malgrat de Mar. Els republicans recolzen la idea d’ubicar-hi la nova oficina de turisme i un museu dedicat a Fèlix Cardona. Esquerra qüestiona, però, el fet de construir-hi el nou ajuntament. En aquest sentit, consideren que no es tracta de la principal urgència a Malgrat de Mar i demanen que siguin els malgratencs i malgratenques els qui decideixen una part dels usos a Can Palomo.

Esquerra portarà la proposta al ple municipal d’aquest dijous amb l’objectiu de ser debatuda i aprovada. Aspectes relacionats amb la “dinamització de la participació veïnal i sectorial del municipi, la promoció del patrimoni local, les accions pal·liatives a la problemàtica de les pintades i tags a les parets i mobiliari urbà i l’increment dels recursos en polítiques socials” són altres iniciatives que els republicans també posaran damunt la taula.

Anuncis