Ferida en topar el cotxe en què viatjava amb la tanca del Passeig Marítim

accident-passeigAquesta matinada de diumenge, al voltant de les cinc, un vehicle que circulava amb excés de velocitat pel Passeig Marítim de Malgrat de Mar ha bolcat després de topar amb la tanca de protecció que hi ha al costat de la via del tren, molt a prop de la plaça de l’Àncora. Com a conseqüència de l’impacte, l’acompanyant que viatjava dins el cotxe ha resultat ferida i ha hagut de ser traslladada a l’hospital de Blanes, juntament amb el conductor, que ha donat negatiu en les proves d’alcohol i drogues efectuades per la policia.

Testimonis dels fets, diversos clients dels locals d’oci de la zona, haurien ajudat a posar d’en peus el vehicle i treure els seus ocupants ja que hi havien quedat atrapats.

Fins el lloc de l’accident s’hi han personat dues dotacions dels bombers de Pineda de Mar, dues ambulàncies i efectius de la Policia Local de Malgrat de Mar.

La policia ha denunciat el conductor del cotxe per conducció temerària.

Anuncis