Tions que caguen llibres

llibres-tio-can-figuerasAl llarg dels darrers dies, després de l’habitual i llarg període de descans, els Tions s’han acabat de desplegar per totes les llars malgratenques. Els infants els donen de menjar, els cuiden i tenen cura d’ells en espera de la màgica nit en què se’ls farà cagar a cop de bastó enmig del tradicional i familiar ambient nadalenc.
Molts d’aquests Tions cagaran llaminadures i joguines, sens dubte alguns dels regals més preuats i esperats pels més petits de la casa. D’altres, però, també cagaran llibres, contes, revistes, àlbums, cromos, motxilles o estoigs com els que ofereixen a la Papereria-Copisteria Can Figueras, al carrer Dr. Marañón 5 de Malgrat de Mar. En tenen un bon assortit i per a tots els gustos i edats. Tots i cadascun d’ells, de segur, faran les delícies dels infants.