L’escola Vedruna compta amb desfibril·ladors

desfibrilador-vedrunaDes del passat 14 de desembre l’escola Vedruna de Malgrat de Mar disposa de desfibril·ladors. En concret, s’han instal·lat dos d’aquests aparells en cadascun dels centres que l’escola té al municipi. Un a infantil i primària, al Camí d’en Pla, i l’altre al carrer de Mar, on es cursa secundària i batxillerat.
La instal·lació dels desfibril·ladors respon a una demanada efectuada bàsicament pels pares, però també de l’equip docent i directiu. Ambdues parts han expressat la seva voluntat de “garantir el màxim nivell de seguretat, benestar i salut” dels nens i nenes de l’escola.

L’escola Vedruna ja fa temps que compta amb personal format en l’ús dels desfibril·ladors. De cara al pròxim mes de gener s’ha previst una jornada de formació per a professors i personal no docent.