El govern mantindrà Malgrat Turisme

malgrat-turismeEn el decurs del darrer ple municipal, la CUP va demanar la dissolució de l’empresa Malgrat Turisme. Una proposta que van recolzar els membres del PDECat, assenyalant que sempre s’han mostrat contraris a la seva creació. Des d’Esquerra es va considerar que s’havia de “fer un pensament” ja que l’objectiu de sostenir l’empresa amb capital mixt -públic i privat- no s’havia assolit.

La regidora de Turisme, Carme Ponsa (JxM), va reconèixer que en uns inicis també havia estat crítica amb la creació de Malgrat Turisme. Durant el plenari, però, va defensar-la argumentant l’agilitat que els dóna en el moment d’organitzar esdeveniments al municipi o per adquirir bitllets d’avió quan han d’assistir a fires internacionals relacionades amb el sector turístic.

“Les coses s’estan fent bé”, va esgrimir l’alcalde com a únic argument per defensar el vot contrari del PSC a la proposta de dissolució de Malgrat Turisme.

Anuncis