Els infants, protagonistes del Nadal a Malgrat de Mar

jocs-infantilsPer aquestes festes nadalenques, a Malgrat de Mar s’ha programat un seguit d’activitats adreçades especialment als més petits de la casa.
Jocs a l’aire lliure i un Tió solidari són les que ja han tingut lloc aquest passat divendres a la plaça de l’església, on hi han participat desenes de nenes i nens.
Per avui dissabte, a les onze del matí, s’ha previst un circuit de boles gegants i inflables. Serà a l’avinguda Mediterrània. A la mateixa hora, l’Aula Contrapunt oferirà un concert de nadales a la plaça de l’església.

De cara a dimarts dia 27, un espectacle de pallassos amenitzarà la tarda als petits a la plaça Anselm Clavé. En aquest mateix punt s’instal·larà un cavallet musical a pedals. Es tracta d’una activitat indicada per als infants de fins a vuit anys d’edat, segons s’ha assenyalat des de l’organització, i que es repetirà els dies 28, 29 i 30 de desembre.

Tot aprofitant la celebració dels Sants Innocents, el dia 28 de desembre la biblioteca La Cooperativa ha programat un taller per aprendre a fer llufes. Tindrà lloc a la sala de la mateixa biblioteca i començarà a les cinc de la tarda.

Anuncis