70 anys de Pastorets a Malgrat de Mar

pastorets-malgratAquestes festes, una trentena d’actors i actrius novells donen vida als personatges d’una de les representacions més emblemàtiques i tradicionals de l’època. Els Pastorets es representen a Malgrat de Mar, al Centre Cultural. Aquesta nova edició és una de les més especials ja que en fa 100 que el seu autor original, Josep Maria Folch i Torres, va escriure l’obra.
Els Pastorets d’enguany a Malgrat de Mar coincideixen amb el 70è aniversari del Grup Germanor de teatre amateur, que és qui la dirigeix i interpreta. Precisament des de l’entitat cultural s’ha tingut un record “per a totes aquelles persones que durant 70 nadals” han fet possible Els Pastorets a Malgrat de Mar. En aquest sentit, alguns dels actors i actrius que hi han aparegut en algun moment al llarg d’aquest temps ho tornen a fer per aquesta ocasió.

El primer passi de les aventures de Rovelló i Lluquet ha tingut lloc aquest dilluns a les sis de la tarda. Se’n faran dos més. En concret, els dies 7 i 8 de gener de 2017.