L’assemblea ciutadana a Malgrat Nord ja camina

assemblea-malgrat-nordFinalment, i un cop superats els entrebancs inicials, els veïns i veïnes de Malgrat Nord tindran l’oportunitat de debatre les diferents problemàtiques que afecten el barri. Serà el dia 20 de gener durant l’assemblea que s’ha previst desenvolupar al pavelló Germans Margall.
La idea de la trobada és escoltar els veïns i, posteriorment, traslladar als representants municipals les inquietuds que en sorgeixin amb l’objectiu de buscar-hi solucions.
Abans de tenir lloc l’assemblea s’ha repartit vàries urnes amb paperetes en diferents establiments estratègics del barri. Els veïns poden contestar a una sèrie de preguntes relacionades amb la seguretat, el manteniment dels carrers i la relació entre les persones que hi viuen.

L’assemblea ciutadana a Malgrat Nord és una iniciativa aprovada per unanimitat de tots els partits polítics malgratencs amb representació municipal. Es va tirar endavant a proposta de la CUP després d’un seguit de fets delictius que van comportar un clima d’inseguretat al veïnat.

Anuncis