Els Reis recorreran Malgrat de Mar en carrossa

imatge d'arxiu

imatge d’arxiu

A diferència del 2016, que ho van fer en fastuosos cadillacs i mustangs, aquest 2017 els Reis d’Orient faran el recorregut pels carrers de Malgrat de Mar damunt la tradicional carrossa. De la seva construcció se n’ha encarregat bàsicament una empresa especialitzada en aquest tipus d’enginys mecànics, contractada pel consistori.

La cavalcada serà el dia 5 de gener, s’iniciarà al parc Francesc Macià -a l’avinguda Costa Brava- al voltant de dos quarts de sis de la tarda. Continuarà pel carrer Mossèn Fèlix Paradeda, l’avinguda Tarragona, els carrers Passada i Girona, avinguda Mediterrània i carrer del Carme. Melcior, Gaspar i Baltasar faran el tram del carrer de Mar fins a Can Campassol a peu. Com és habitual, Ses Majestats aniran acompanyats de la comitiva reial i d’entitats locals.

Amb motiu de la cavalcada, des de la Policia Local s’ha demanat la col·laboració ciutadana. En aquest sentit, s’ha recordat que l’estacionament de vehicles estarà prohibit al llarg de tot el recorregut des de les dues de la tarda. També s’ha assenyalat que a partir de les quatre no s’hi podrà circular.

Anuncis