Un lladre intenta endur-se les guardioles de les botigues

Segons han explicat diversos comerciants de Malgrat de Mar, un individu ha intentat robar-los les guardioles de les propines que molts d’ells tenen damunt el mostrador del seu establiment. Algunes tenen una finalitat benèfica, han subratllat.
Els fets han succeït aquest passat dimarts a la tarda. Pel que sembla, en algun cas el lladre hauria acomplert el seu objectiu.
Els afectats han traslladat els fets a la policia, que ha desplegat part dels seus efectius per tal d’atrapar el pispe. Finalment l’home ha aconseguit escapolir-se, atemorit per la presència policial.

La descripció del lladre de guardioles correspondria a un home de nacionalitat espanyola, amb el cabell canós i d’1,80m d’alçada. Porta una motxilla i parla de manera molt nerviosa amb el mòbil, tot buscant la distracció de les seves possibles víctimes i endur-se el botí.