Què em poso per Cap d’Any?!

cap-dany-2Encara no hem acabat de pair els àpats de Nadal i ja se’ns llança al damunt el Cap d’Any. Amb les presses, de vegades, ens oblidem de pensar amb suficient antelació quin vestit de festa voldríem lluir en aquesta nit tan especial. No és estrany sentir la pregunta: “Què em poso per Cap d’Any?!”

Dània Fontecha, experta en moda i responsable de la boutique Dan Paris, ens dóna algunes ràpides pinzellades sobre la darreres tendències que ens poden ajudar a decidir-nos.

Per sort hi ha coses que pràcticament no canvien. “Podeu estar tranquil·les -explica- ja que el color predominant continua sent el negre. Tot i que el vermell no ens l’hem d’oblidar i, cal subratllar, que el verd s’ha posat molt de moda aquest any”. Pel que fa a les darreres tendències, s’imposen el vellut, els lluentons i la blonda.

Fontecha explica que és millor decantar-se per models que no es venguin en sèrie ja que així evitarem lluir el mateix vestit que altres persones assistents a la vetllada. En aquest sentit, recomana confiar en els establiments de proximitat, que tenen un número limitat -i en ocasions, com és el cas de la boutique Dan Paris– exclusiu de cada vestit de festa.

paris-1

Anuncis