Reclamen serveis i vials dignes

pancarta-llibertatAquest cap de setmana han aparegut pancartes reivindicatives per posar de manifest el malestar pel projecte de remodelació dels carrers Llibertat, Sant Elm i un tram del Carme, i pel qual l’equip de govern vol fer pagar als veïns gairebé el 60% de l’obra. En concret se n’han penjat dues al carrer Llibertat. En una es plasma la negativa a les contribucions especials i en l’altra es reclama serveis i vials dignes com a dret fonamental.

Durant el mes de desembre, veïns afectats pel projecte de millora urbana de la zona van mantenir diverses trobades. De les reunions en va sorgir la proposta de constituir-se com a associació, amb l’objectiu de sumar esforços i fer valer els seus drets enfront la lluita que mantenen amb l’equip de govern. També es va decidir que portarien el seu cas al Síndic de Greuges -entre d’altres instàncies- i la voluntat de tirar endavant una consulta popular, així com la idea de futures mobilitzacions.

Tal i com ja va succeir el passat 2012, els veïns es neguen a pagar les contribucions especials que se’ls exigeix des del consistori ja que les consideren excessives. Demanen que sigui l’ajuntament qui assumeixi el cost de la infraestructura de serveis bàsics com, per exemple, les canonades del clavegueram i continuen defensant l’argument de greuge comparatiu respecte altres zones del municipi, on els veïns no han pagat res per la millora dels seus carrers. En aquest aspecte subratllen que les condicions no han estat sempre les mateixes per a tothom.

Anuncis