Tret de sortida al Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol

foto: Pablo Lozano

foto: Pablo Lozano

Aquest dilluns dia 2 de gener s’inicia el Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol. L’esdeveniment esportiu es disputarà en les categories infantil, cadet i juvenil, masculí i femení. Malgrat de Mar és una de les seus escollides per l’organització. Els partits que es jugaran al municipi seran els de la categoria cadet i tindran lloc a les instal·lacions del pavelló Germans Margall. També se’n podrien disputar alguns dels juvenils.

Mataró, Lloret de Mar, Blanes, Calella, Tordera i Palafolls són altres seus del campionat, que finalitzarà dissabte dia 7.

Durant el Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol es jugaran més de 300 partits i hi participaran les seleccions de Catalunya, Euskadi, Aragó, València, Andalusia, Astúries, Canàries, Navarra i Castella La Manxa.