Per Reis demana literatura

montalt-reis-2017“Éssers diminuts”, “El retorn dels Bassat”, “La nit contra tu”, “Pólvora i canyella” o “La setena funció del llenguatge” són alguns dels títols que ens proposen incloure a la carta dels Reis Mags de l’Orient. Es tracta d’una acurada selecció de bons llibres per regalar tant a petits com a grans lectors i que ens recomanen els responsables de la Llibreria Montalt de Malgrat de Mar.

Enciclopèdia dels éssers diminuts. Una experta en zoologia i botànica màgiques revela l’origen i els secrets de misteriosos éssers diminuts com fades, follets, trols, elfs…

El retorn dels Bassat. L’escriptor Vicenç Villatoro ressegueix l’esplendor i la tragèdia dels jueus del vell continent a través del rastre de les famílies del publicista Lluís Bassat.

La nit contra tu. Un recorregut per la Barcelona gòtica dels anys vuitanta. Vist des de la perspectiva de tres vells advocats, que hauran de resoldre el cas d’una herència.

Pólvora i canyella. Aquesta és una novel·la farcida d’aventures on s’hi barreja la gastronomia. Escrita amb un humor molt fi, ens relata -en el fons- una història d’amor.

La setena funció del llenguatge. El lector s’haurà d’enfrontar a un thriller polític i filosòfic. Novel·la ambientada a França durant l’any 1980.

baner Montalt exterior

Anuncis