Els missatgers Reials visiten Malgrat de Mar

patges-reials-malgrat-2017Tal i com és habitual, els Patges Reials s’han avançat uns dies als Reis d’Orient. Ho han fet per recollir les cartes amb les sol·licituds que els han traslladat els infants. Posteriorment les lliuraran a Ses Majestats per tal que puguin repartir les comandes a les llars malgratenques.

La visita dels missatgers de Melcior, Gaspar i Baltasar ha tingut lloc aquest dimarts al parc de Can Campassol. Ha començat a les onze del matí i s’ha allargat fins la una del migdia ja que eren desenes de nenes i nens els qui s’hi han acostat. Els més petits han entregat les cartes i han rebut caramels per part dels patges. També s’hi han pogut fer fotos.

La jornada s’ha completat amb un taller de fanalets, amb el qual els menuts podran anar a esperar els Reis. Precisament la seva arribada està prevista per aquest dijous dia 5 de gener. Recorreran els carrers de Malgrat de Mar en la tradicional carrossa. La cavalcada s’iniciarà al parc Francesc Macià, al voltant de dos quarts de sis de la tarda, i finalitzarà a Can Campassol. Després de saludar les autoritats locals rebran als infants.