Activats els punts de recollida d’arbres de Nadal

punt-recollidaUn cop acabades les festes nadalenques moltes persones es desfan dels arbres i altres ornamentacions naturals que han servit per guarnir casa seva. Amb l’objectiu de reincorporar-los al cicle de la natura es recullen i es reciclen.
Des d’aquest dimecres ja es poden dipositar aquests elements en els espais que s’han instal·lat en diferents punts de Malgrat de Mar. En total se n’han posat sis. Es troben ubicats a les places Pau Casals, Marià Cubí i Germana Campos. També n’hi ha al costat del Centre d’Atenció Primària, a l’avinguda Mediterrània i al carrer Canigó.

Els arbres que es recullin serviran per usar-los com a compost en els parterres dels jardins del municipi. Abans, però, s’emmagatzemaran i trituraran.

La campanya finalitzarà el dia 16 de gener.