Adjudiquen les obres de l’avinguda Barcelona

tram-av-bcnDesprés que a finals del mes de desembre s’adjudiquessin les obres, aquest passat 4 de gener s’ha formalitzat el contracte amb l’empresa encarregada de la urbanització de l’avinguda Barcelona de Malgrat de Mar. En concret, el tram entre l’avinguda Colom i el carrer d’Ausiàs March.

Les obres costen més de 2 milions d’euros. Una part dels diners són per a indemnitzar alguns propietaris de la zona, que han hagut de cedir obligatòriament terrenys perquè es pugui tirar endavant el projecte.

En l’avinguda es podrà edificar habitatges i equipaments turístics. Els hotels afectats podran ampliar les seves instal·lacions. No podran, però, fer més habitacions, sinó només equipaments com ara piscines, espais esportius, bars, sales de reunions, etcètera.

La urbanització d’aquest tram de l’avinguda Barcelona hauria d’haver començat la tardor de 2016, tal i com es va assegurar des del govern local. Diversos “tràmits administratius”, però, ho han impedit. Ara, l’equip de govern s’ha volgut guardar les espatlles i no ha concretat una data d’inici d’obres. Només s’ha limitat a assenyalar que començaran aquest 2017.

Anuncis