Homenatge a Pere Jiménez

pere-jimenezEl malgratenc Pere Jiménez Raja va ser una persona estretament vinculada al món de l’esport local, en especial al futbol sala. Fou precursor i “alma mater” del programa de ràdio Gol Sud. Els nens i nenes de les escoles de Malgrat de Mar hi jugaven un paper protagonista participant en un concurs que culminava en una gran final disputada al pavelló esportiu municipal.

Jiménez va morir el mes de gener de 2015, a l’edat de 45 anys. Els seus familiars, amics i coneguts li han volgut retre homenatge per segon any consecutiu. El Memorial Pere Jiménez ha tingut lloc aquest diumenge al matí al pavelló Germans Margall, on s’hi ha jugat diversos partits de futbol sala. En un primer encontre hi han participat equips formats per amics i companys. Després s’han enfrontat en un triangular clubs de Pineda de Mar, Sant Celoni i Malgrat de Mar.

Anuncis