Rebaixes d’hivern a Malgrat de Mar

rebaixes-malgratAquest passat dissabte s’ha donat el tret de sortida oficial a les rebaixes d’hivern. A Malgrat de Mar han començat de manera desigual entre els diferents establiments. Al llarg dels pròxims dies, però, bona part dels comerços del municipi s’aniran sumant a la campanya que ja han iniciat botigues com Bosch, Francesc Cano i Dan Paris.
Les rebaixes segueixen el fil conductor dels descomptes que els comerciants han estat oferint durant la temporada de Nadal i que alguns han valorat com a molt positiva. Unes bones vendes que esperen repetir al llarg de les properes setmanes i fins el 7 de març, que és quan finalitza la campanya.

Les rebaixes d’hivern d’aquest 2017 coincideixen amb la nova llei de comerç aprovada pel govern espanyol, que dóna màniga ampla als responsables de les botigues per decidir en quin període les apliquen.

Anuncis