Partits i entitats lloen el tarannà d’Albert Cuní

imatge d'arxiu

imatge d’arxiu

Albert Cuní ha dimitit com a regidor de Cultura i Joventut a l’ajuntament de Malgrat de Mar. La renúncia s’ha fet oficial durant el ple d’aquest dijous. Cuní ha assegurat que la seva decisió és deguda només a “motius personals” i ha negat fer-ho per desavinences amb l’alcalde. Uns arguments, però, que des de la CUP no s’han cregut. Tot i això, han lloat la seva tasca al llarg d’aquest any i mig. La resta de partits al consistori també han tingut paraules d’agraïment per Albert Cuní. Els regidors han subratllat, sobretot, el seu tarannà obert i dialogant.

Durant el torn de precs i preguntes, representants de diverses entitats malgratenques s’han sumat a les mostres d’agraïment cap al fins ara regidor de Cultura, que ha estat aplaudit durant el seu comiat.