Moció de censura contra l’alcalde de Malgrat de Mar

Núria Casajuana

Núria Casajuana

La regidora Núria Casajuana (CUP) ha plantejat, a títol personal, la possibilitat de tirar endavant una moció de censura contra l’alcalde socialista Joan Mercader. Casajuana ha indicat que ho traslladarà a l’assemblea del seu grup, que haurà de legitimar la proposta per ser comunicada a la resta de grups municipals.

Núria Casajuana s’ha mostrat clarament decebuda amb l’alcalde. “Ens havíem cregut el canvi i li hem donat l’oportunitat”, ha dit. La regidora ha reivindicat la necessitat d’explorar un escenari com el de la moció de censura ja que, entre d’altres qüestions, Mercader només vetlla pels interessos electoralistes del seu partit. “El poder pel poder”, ha emfatitzat.
La regidora ha anat més enllà i ha acusat el socialista Joan Mercader d’impedir “la creativitat en les diferents regidories que controla. Hi ha un sistema profundament jeràrquic i presidencial que obstaculitza qualsevol consens, fins i tot en els mateixos òrgans de govern”.

Finalment, Casajuana ha assenyalat que no s’ha de tenir por per parlar de moció de censura i qüestió de confiança ja que es tracta de mecanismes de control del sistema democràtic. Un instrument que serveix per valorar la capacitat i els valors del polític. “És una eina necessària i sana”, ha conclòs.

Anuncis