Una paella al foc provoca un incendi en una cuina

incendi-cuina-carmeEnsurt al centre de Malgrat de Mar aquest dilluns a la tarda, al voltant de les quatre. Els serveis d’emergències han rebut l’alerta d’un incendi al carrer del Carme. En concret, a la segona planta de l’edifici número 34, molt a prop de l’ajuntament. Pel que sembla, una paella portava massa estona al foc i s’ha acabat incendiant. Les flames s’han escampat ràpidament per la campana extractora i el moble de la cuina.
Fins el lloc del succés s’hi han personat tres dotacions dels bombers, que s’han encarregat de sufocar-lo. També han hagut de ventilar l’escala comunitària de l’immoble per dispersar el fum que hi havia.

Sortosament, l’inquilí de la vivenda afectada no ha pres mal. Només ha patit cremades de poca consideració a les mans.