Quatre detinguts per possessió de drogues i armes

Segons la Policia Local, els fets han ocorregut aquest dimarts a la tarda, al carrer de Mar de Malgrat de Mar. Un noi ha alertat que uns individus l’havien agredit per robar-li el telèfon mòbil. Els lladres anaven en cotxe, la matrícula del qual s’ha pogut identificar. Les dades han servit per comprovar que es podria tractar de delinqüents habituals, amb un ampli historial per fets similars.

Poc després del robatori, la policia ha detectat el vehicle i els seus ocupants. Els agents han procedit a la seva detenció en comprovar que en l’interior del cotxe els lladres hi tenien drogues, una quantitat important de diners en efectiu i diverses armes prohibides com una pistola tasser i una porra extensible. També han recuperat el mòbil que havien robat minuts abans.

Els detinguts són quatre homes de nacionalitat espanyola i veïns del Malgrat de Mar.

Anuncis