Compte enrere per a la moció de censura

JxM, Esquerra, PDECat i la CUP mantenen la seva ferma voluntat de tirar endavant la moció de censura contra l’alcalde de Malgrat de Mar. De fet, l’endemà d’entrar al registre municipal el document que així ho certifica, aquest dijous s’ha anunciat de manera oficial la data en què es durà a terme. Serà en un ple extraordinari previst per dimecres dia 1 de febrer, a les dotze del migdia.

Comunicat de l’alcalde

L’anunci del dia de la moció de censura ha coincidit amb el comunicat emès per l’alcalde en relació al mateix tema. Ho ha fet en l’espai del web de l’ajuntament reservat al seu càrrec. El socialista Joan Mercader, després d’assegurar que se n’ha assabentat de tot plegat per la premsa, repassa algunes de les accions que s’han dut a terme des del govern local al llarg d’aquest any i mig de gestió municipal. Al final del text, Mercader assenyala la intenció d’iniciar una roda de contactes amb tots els partits polítics amb l’objectiu de “prioritzar el present i el futur de Malgrat”.

Terrabastall polític a la comarca

És sabut que la moció de censura contra l’alcalde podria causar estralls polítics al Maresme. En aquest cas, al Consell Comarcal ja que el PSC ha amenaçat el PDECat de fer-lo fora del govern. Davant aquesta situació, des de la direcció comarcal del PDECat ja han advertit els regidors del seu partit a Malgrat de Mar d’obrir-los un expedient i expulsar-los de la formació en cas que la moció prosperi. “Què trist que en política hagis de pagar un preu tan alt per defensar els teus valors i els teus compromisos amb el poble”, ha manifestat la regidora Neus Serra (PDECat) a través del seu perfil a les xarxes socials.

Anuncis