Malgrat Nord celebra l’assemblea ciutadana

pancarta-malgrat-nordAquest divendres dia 20 de gener, s’ha previst que se celebri l’assemblea ciutadana al veïnat de Malgrat Nord. El fòrum girarà al voltant de tres eixos: la neteja dels parcs i carrers, la manca d’activitats al barri i la seguretat.
Durant la jornada hi haurà un espai reservat per al debat en relació a aquests temes, que enllaçarà amb els suggeriments i propostes dels veïns prèviament treballades en grups formats per 4 o 5 persones.
Finalment, es posaran en comú les aportacions, se’n trauran les conclusions pertinents i es farà una valoració final del debat.

L’assemblea ciutadana de Malgrat Nord tindrà lloc al pavelló Germans Margall i començarà a les set de la tarda.

Les darreres setmanes, abans de celebrar-se l’assemblea, s’han repartit vàries urnes amb paperetes en diferents establiments estratègics del barri. Els veïns han pogut contestar a una sèrie de preguntes relacionades amb la seguretat, el manteniment dels carrers i la relació entre les persones que hi viuen.

L’assemblea ciutadana a Malgrat Nord és una iniciativa aprovada per unanimitat de tots els partits polítics municipals. Es va tirar endavant a proposta de la CUP després d’un seguit de fets delictius que van comportar un clima d’inseguretat al veïnat.