Malgrat Nord demana més implicació veïnal i política

assemblea-malgrat-nordMalgrat Nord ha celebrat la seva primera assemblea ciutadana. El fòrum ha tingut lloc aquest passat divendres al pavelló d’esports Germans Margall. Hi han assistit una setantena de persones, vint de les quals eren regidors i membres de partits polítics municipals.

Durant la jornada de treball, s’han tractat diversos aspectes relacionats amb el barri, aquells que més neguitegen als seus veïns. Entre d’altres, s’ha assenyalat la manca de civisme com a un dels principals factors de la brutícia als carrers. En aquesta línia, també s’ha demanat més efectivitat a l’empresa que realitza el servei de neteja a la zona. Els excrements de gossos és una altra de les preocupacions del veïnat. Els assistents al fòrum també han indicat l’escassetat d’activitats que s’hi organitzen. En relació a la seguretat ciutadana, s’ha reiterat la demanda de més presència policial com a via per a solucionar els fets de caràcter delictiu que sovint es produeixen a Malgrat Nord. Finalment, l’excés de velocitat de molts vehicles i la perillositat que suposen alguns punts han concentrat les queixes sobre seguretat vial.

Els membres de la taula de treball faran una valoració de tot plegat en breu. Ja han manifestat, però, que el fòrum ha de continuar. Consideren que es tracta d’una eina útil per solucionar algunes de les problemàtiques que afecten el barri. Per fer-ho, demanen més implicació, tant dels veïns i veïnes com dels polítics locals.

Anuncis