100.000 euros per a ornamentar la rotonda de Can Palomeres

boca-minaJa s’han iniciat els treballs per a ornamentar l’interior de la rotonda de Can Palomeres, a l’entrada sud de Malgrat de Mar, a la cruïlla entre les avingudes de la Costa Brava i Països Catalans. Les tasques tenen un preu de 100.000 euros i s’han d’afegir als 250.000 del cost de la resta de l’obra.

A banda del corresponent enjardinament i enllumenat, s’hi està construint un monument dedicat a les mines de Can Palomeres. Aquests dies s’hi pot veure com s’ha començat a aixecar una estructura de blocs de formigó de més de 2 metres i mig d’alçada, que servirà de base per a la figura que simularà la boca d’entrada a una mina. També s’ha previst afegir al monument tres vagonetes -muntades en rails- a escala real. La boca d’entrada serà visible des dels terrenys on s’hi havia de fer la Ciutat Sanitària.

Des del consistori s’ha assegurat que, en cap cas, la construcció afectarà la visibilitat als conductors, una de les principals preocupacions manifestades darrerament per molts veïns.

Els treballs de la rotonda de Can Palomeres consisteixen en ampliar-la. Serà el doble de gran. El projecte inclou la remodelació de les xarxes de clavegueram i de l’enllumenat públic. Tindrà dos carrils de 4 metres d’amplada i servirà per facilitar la circulació de vehicles de grans dimensions com autocars i camions. Les obres van començar el dia 2 de novembre i està previst que finalitzin el pròxim mes de febrer.

Vols rebre les notícies de elmalgratenc.cat via WhatsApp? Fes clic aquí