El Camí de les Maletes, a Malgrat de Mar

foto: J.L. Sanchez Hachero

foto: J.L. Sanchez Hachero

El Camí de les Maletes és la nova jornada solidària que s’organitza des de la plataforma Malgrat Acull. Tindrà lloc el pròxim cap de setmana, en concret diumenge dia 5 de febrer. Per a participar-hi cal inscripció prèvia, que ja es pot fer en diversos establiments del municipi al llarg de la setmana. L’aportació és de 3 euros i anirà destinada íntegrament a la campanya Casa Nostra Casa Vostra.

El Camí de les Maletes convida a fer un recorregut per diferents indrets del municipi, al llarg del qual es relatarà les vivències viscudes per moltes persones refugiades durant la història. L’acte compta amb la col·laboració de Rimaterrània, de Joan i Lluís Fortuny -membres de la companyia Elèctrica Dharma- i del músic malgratenc Pep Romaguera.

L’objectiu de l’esdeveniment no és un altre que seguir conscienciant la ciutadania sobre el drama que pateixen les persones refugiades arreu del món.

Col·laboració dels comerciants

El Camí de les Maletes també compta amb la col·laboració d’una trentena de comerciants del centre de Malgrat de Mar. En els aparadors dels seus establiments, s’hi podrà observar diversos missatges relacionats amb aquesta jornada solidària.

Anuncis