El PDECat dóna llibertat per pactar als regidors de Malgrat de Mar

Neus Serra i Jofre Serret

Neus Serra i Jofre Serret

Des de la formació nacional del PDECat s’assenyala que “no es pot obligar cap grup municipal a prendre cap decisió”. Així s’ha expressat David Saldoni, responsable de l’àrea del món local al grup parlamentari del PDECat. Saldoni, en declaracions al diari ARA, indica també que les ruptures dels pactes municipals depenen de la “casuística de cada població” i afegeix que la decisió final recau en els municipis. Saldoni assegura que des del PDECat “s’intenta que el que facin les seccions locals sigui el màxim de correcte”.

Es tracta, doncs, d’unes manifestacions que, com a mínim, contradiuen les efectuades recentment des de l’agrupació comarcal del PDECat. Els responsables del partit al Maresme han amenaçat els regidors del grup a Malgrat de Mar, Neus Serra i Jofre Serret, d’expulsar-los del partit en cas que la moció de censura contra l’alcalde prosperi.

Anuncis