El nou govern vol acabar amb el clientelisme

4-centre-02Un govern de consens, obert a la participació ciutadana i basat en la democràcia. A grans trets, aquesta és la línia que s’han marcat JxM, Esquerra, PDECat i la CUP. Així ho han anunciat en el decurs de l’acte que s’ha celebrat aquest dilluns al vespre al Centre Cultural de Malgrat de Mar. El quatripartit ha exposat davant el públic assistent els motius i els acords que els han unit a posar en marxa un nou govern al municipi a partir d’aquest dimecres, un cop es debati i voti la moció de censura contra l’alcalde socialista Joan Mercader.

Tots els grups han coincidit novament en assenyalar la pèrdua de confiança, la manca de comunicació i lideratge per part de l’alcalde com alguns dels aspectes pels quals presenten la moció. Els partits consideren que aquest pacte a quatre ha estat la única alternativa possible per fer front al “clientelisme i imposició” d’un govern del PSC “profundament presidencial i autoritari”. “Estem trencant amb el règim del 78”, ha etzibat la regidora Núria Casajuana (CUP).

Abans de finalitzar l’acte, s’ha manifestat que una de les primeres mesures que té intenció de endegar el quatripartit és suspendre les obres de remodelació dels carrers Llibertat, Sant Elm i Carme.