Ofensiva final del PSC

En un últim intent, pràcticament a la desesperada, de decantar la balança cap al seu costat, l’equip del PSC s’ha llançat els darrers dies a anunciar un seguit de projectes previstos per als pròxims anys a Malgrat de Mar. Vàries d’aquestes accions s’han donat com a tancades per l’alcalde, tot i que encara estan pendents de recórrer part dels tràmits administratius corresponents o tot just es troben en ple procés de negociació. L’ampliació i reforma del cementiri municipal, la construcció d’un tanatori en els terrenys de la Ciutat Sanitària i una gran zona comercial a l’àrea de l’Escultor Clarà, en són algunes d’elles.

La instal·lació de la zona comercial, on s’ha assegurat que s’hi ubicarà una coneguda multinacional dedicada a la comercialització de material esportiu i crearia 200 llocs de treball, és la que més polseguera ha aixecat. Moltes han estat les veus que han negat i desmentit que el projecte es trobi en una fase tan avançada, tal i com ha manifestat el socialista Joan Mercader. De fet, ha estat la regidora d’urbanisme, Mireia Castellà (JxM), qui ha assenyalat que a hores d’ara no hi ha res tancat. Castellà, però, sí ha reconegut contactes amb els promotors.

Les xarxes socials també han estat punt de discussió entre partidaris i detractors de la moció de censura contra l’alcalde. Al llarg de les darreres hores han proliferat les desqualificacions i els insults, molts dels quals protagonitzats per destacats membres del PSC.

Tot plegat, arriba a poques hores del ple extraordinari on s’ha debatre i votar la moció de censura contra l’alcalde, presentada per JxM, Esquerra, PDECat i la CUP. L’acte es farà aquest dimecres a la sala de plens del consistori, a les dotze del migdia.

Anuncis