Menys robatoris en domicilis a Malgrat de Mar

A Malgrat de Mar han disminuït de manera molt significativa els robatoris a l’interior de domicilis. “Resulta un cas únic, en baixar de 52 a 31 aquest tipus de delicte”, ha indicat l’Inspector en Cap de la Policia Local, Joaquim Martínez.
Mataró encapçala el rànquing de poblacions on més succeïxen i, per tant, amb més probabilitats de patir aquest tipus de delictes. Segueixen a la capital comarcal Sant Vicenç de Montalt, Cabrils, Arenys de Munt, Tiana i Tordera.

Són dades que s’han posat de manifest durant la reunió que han mantingut els alcaldes i policies locals d’una trentena de municipis amb el conseller Jordi Jané, responsable d’Interior al govern català. La trobada ha tingut lloc aquest dimecres al Consell Comarcal del Maresme. Els responsables polítics i policials han reclamat més efectius per fer front als robatoris a domicilis.

Contràriament que a Malgrat de Mar, els robatoris amb violència a l’interior de domicilis han augmentat els darrers mesos, en especial al Maresme. Es tracta d’una situació que està generant molta preocupació i inseguretat, sobretot entre els ciutadans ja que són els qui en pateixen les conseqüències directament. Davant aquests fets i amb la demanda de més efectius i mitjans damunt la taula, Interior pràcticament només s’ha compromès a desplegar mig miler de Mossos a tot Catalunya de cara a la pròxima promoció.

Anuncis