Recollida de firmes per acollir refugiats

foto: CNCV

foto: CNCV

Per aquest cap de setmana, s’ha organitzat La Gran Recollida de Signatures. Es tracta d’una campanya endegada des de la plataforma Casa Nostra Casa Vostra amb l’objectiu de pressionar les institucions en relació a l’acollida de persones refugiades.

La iniciativa tindrà lloc en més d’un centenar de localitats catalanes. Malgrat de Mar també s’hi ha sumat. En aquest sentit, dissabte s’instal·larà un punt a la plaça de l’església per a poder firmar el manifest. També es farà diumenge, a l’arxiu municipal.

La campanya s’ha previst que culmini amb una manifestació el dissabte dia 18 de febrer.

Casa Nostra Casa Vostra és un moviment nascut amb la voluntat de seguir conscienciant i mobilitzant els ciutadans sobre la dramàtica situació que viuen les persones refugiades. A més, vol aconseguir de les institucions un posicionament clar i contundent sobre aquesta problemàtica.

Anuncis