Agredeixen sexualment una menor

La matinada d’aquest passat diumenge, al voltant de les cinc, una noia menor d’edat va ser víctima d’una agressió sexual. Segons han relatat fonts policials, els fets haurien tingut lloc a la zona d’en Pixota, molt a prop del pont del riu La Tordera.
Pel que sembla, segons hauria explicat la noia, aquesta s’hauria desplaçat amb un amic fins a la zona d’oci de Malgrat de Mar. És allà on hauria conegut l’agressor qui, de camí cap a Blanes, va obligar la menor a mantenir relacions sexuals. Després la va colpejar i la va abandonar en el lloc del succés.

Més tard, un conductor que circulava per la zona va veure i recollir la noia. En veure que presentava diverses ferides va avisar la policia, que es va fer càrrec de la situació. Immediatament es va avisar els serveis mèdics d’emergències i es va activar la recerca del presumpte autor de l’agressió.

La investigació es troba en mans dels Mossos d’Esquadra.

Actualització 12:27 h 07/02/2017

Les darreres informacions aparegudes sobre el cas indiquen que la noia, de 17 anys d’edat, sortia d’un local d’oci de la localitat selvatana. Amb un amic, es va dirigir al cotxe d’una altra persona, on hi van entrar. Un descuit, mentre l’amic de la noia era fora del cotxe, va ser aprofitat per l’agressor per colpejar i endur-se la menor fins a la zona del pont d’en Pixota, on la va agredir sexualment i la va abandonar, fugint del lloc dels fets.

Poc després, la noia va topar-se amb el conductor d’un vehicle que circulava per la zona en aquell moment. L’home va socórrer la víctima i va avisar la policia.

Anuncis