A la venda els pisos a l’antic Hotel Guillem

habitat-malgratCoincidint amb la revifada del sector immobiliari, s’han posat a la venda els pisos ubicats a l’antic Hotel Guillem. Es tracta d’una quinzena de vivendes situades en un espai privilegiat de Malgrat de Mar. Es troben en un lloc cèntric, situat davant la platja, entre el carrer de Mar i el Passeig de Llevant.

Habitat Malgrat s’encarrega de la seva comercialització després que la seva proposta fos l’escollida per fer-ho. El seu gerent, Salvador Zaforas, explica que “Habitat Malgrat és l’intermediari acreditat com a API homologat per a la venda d’aquests pisos”, tots ells a estrenar.

La promoció es troba tot just en la seva primera fase. Les persones interessades poden adquirir vivendes d’entre una a quatre habitacions, locals en els baixos de l’immoble o pàrquing. Salvador Zaforas ha subratllat que els preus dels pisos a l’antic Hotel Guillem “són molt atractius, tenint en compte la tipologia de les vivendes i el lloc on es troben”. Zaforas també ha parlat dels avantatges del seu finançament, on s’ofereix la possibilitat que sigui del 100%.

Finalment, el gerent d’Habitat Malgrat ha assenyalat l’interès que ha despertat la posada a la venda d’aquestes vivendes. “Fins el moment hem rebut més de 200 sol·licituds de visites”, ha emfatitzat Zaforas.

Anuncis