Concentració de rebuig a l’agressió sexual a una menor

foto: Joves per la Terra

foto: Joves per la Terra

Concentració aquest dimarts al vespre davant les portes del consistori malgratenc. Ha estat per manifestar el rebuig als actes de violència masclista, en especial a l’ocorregut la matinada de diumenge, on un home va agredir sexualment una menor a la zona del pont d’en Pixota.
L’acte l’ha convocat Joves per la Terra i ha estat seguit per membres de l’ajuntament.

Des de Joves per la Terra s’ha manifestat que aquests fets no s’han de considerar com un “cas aïllat, sinó un producte del sistema capitalista que té com aliat el patriarcat com a forma de dominació i de manteniment dels privilegis com a homes, blancs, heterosexuals, cisgènere…” El grup juvenil demana que “cal seguir teixint espais d’organització feminista i sobretot espais on les dones siguem lliures d’expressar lliurement i sense cap mena de temor el que pensem, el que volem fer realment”.