Donar, rebre i compartir el temps

maxresdefaultNo hi ha diners pel mig. Només la voluntat d’oferir allò que un sap fer a canvi de rebre el que necessita. La moneda que ho regula tot: el temps.

Malgrat de Mar ha posat en marxa el Banc del Temps. Una iniciativa promoguda des de l’anterior govern municipal amb la finalitat d’establir una xarxa veïnal d’ajuda a través de l’intercanvi de serveis. És a dir, els usuaris ofereixen el que saben fer a canvi de rebre el que necessiten. Les persones registrades disposen d’un compte amb el seu crèdit de temps i amb el que podran intercanviar serveis gratuïts amb la resta d’usuaris.

En el Banc del Temps s’hi poden intercanviar tasques com, per exemple, coneixements i aficions, petites reparacions domèstiques, cuidar animals de companyia i plantes, així com llegir llibres o passejar.

Anuncis