Malestar entre comerciants per la ubicació de les activitats

fira-dhivern-13022017La ubicació de la Fira d’Hivern a Malgrat de Mar, celebrada aquest passat dissabte, ha servit per despertar novament les queixes d’una part dels comerciants del municipi. En aquest aspecte, diversos propietaris i encarregats d’establiments han manifestat el seu disgust pel que consideren un greuge cap a la resta de zones comercials com l’avinguda Mediterrània. Diuen que les activitats de promoció del comerç pràcticament sempre s’organitzen al centre de Malgrat de Mar i demanen que, o bé es diversifiqui la seva ubicació al llarg de l’any o se n’organitzin de noves. Per contra, d’altres han defensat que el gruix dels actes es facin habitualment en carrers com Mar, Carme, Desclapers o Ramon Turró ja que és on es concentren la majoria d’establiments associats a l’única entitat de comerciants de Malgrat de Mar.

La responsable de l’àrea de comerç, Ester Martínez (ERC), ha manifestat ser conscient de la problemàtica. La regidora ha assegurat que ja s’està estudiant aquesta i altres demandes dels comerciants. Martínez també ha avançat que no descarta la possibilitat d’organitzar activitats de promoció del comerç local en altres espais o carrers menys cèntrics del municipi.