El mar no perdona

foto: MC

foto: MC

A Malgrat de Mar plou sobre mullat. És el cas de la zona dels càmpings a tocar del delta de La Tordera, al final de l’avinguda de la Pomereda. Quan encara no s’ha refet dels darrers temporals, l’embat de les ones ha tornat a castigar-la i l’aigua del mar ha inundat novament el vial.

Els càmpings i negocis de la zona afectada continuen desprotegits i temen que l’adequació d’aquest tram no arribi amb la suficient antelació com per encetar la temporada turística amb normalitat. És per això que demanen a les administracions que actuïn amb celeritat per recuperar l’espai afectat.

La regidora d’urbanisme, Mireia Castellà, ha manifestat que la prioritat és protegir aquest tram del litoral. Una actuació que està en mans de Costes i de la qual el consistori en depèn per poder arranjar el vial afectat. Castellà ha estimat en més de 240.000 euros el cost inicial per refer les destrosses en propietat municipal.

Anuncis