Detenen una dona a Malgrat de Mar per formar part d’una cèl·lula jihadista

imatge de la detenció del març de 2015

imatge de la detenció del març de 2015

Actualització: 17/02/2017 Segons han confirmat diferents fonts policials, una dona ha estat detinguda a Malgrat de Mar pels seus vincles amb una cèl·lula jihadista establerta a Catalunya. Se l’acusa de difondre propaganda de l’Estat Islàmic a través de les xarxes socials. La detenció s’hauria produït aquest passat cap de setmana, en el marc d’una operació policial, que a hores d’ara continua oberta. En el decurs de la mateixa, asseguren les mateixes fonts, s’hauria detingut vuit persones més a les localitats de Manlleu, Hospitalet del Llobregat, Figueres, Piera i Terrassa. A totes aquestes persones també se les vincula a la mateixa cèl·lula jihadista.

Es dóna el cas que el mes de març de 2015 Malgrat de Mar ja va viure fets pràcticament calcats. La matinada del dia 13, una dona, de nacionalitat marroquina, era detinguda per agents de la Comissaria General d’Informació de la Policia Nacional, sospitosa de formar part d’un grup que es dedicava a difondre propaganda d’Estat Islàmic a través d’internet.

Anuncis