Les millores a l’escola d’adults, a mitges

escola-adults-15022017Els darrers dies s’han donat per finalitzats els treballs de remodelació de l’escola municipal d’adults de Malgrat de Mar. En concret, les millores de la façana i la teulada de l’edifici, entre d’altres. Es tractaria, però, tan sols d’una part del projecte ja que encara està pendent l’adequació definitiva de les sales de l’interior del centre i d’instal·lar-hi el material d’oficina. Aquest fet podria comportar que la reobertura oficial de l’escola s’hagués de fixar de cara al curs vinent.

Des del consistori s’ha emplaçat a aquest mitjà a la roda de premsa que s’ha previst convocar en breu, on es revelaran els detalls que giren al voltant d’aquesta i altres circumstàncies.

L’anterior govern local havia anunciat que els treballs de rehabilitació de l’escola d’adults començarien l’estiu de 2016. Aquests es van retardar i no es van iniciar fins a principis del mes d’octubre. Les obres de millora bàsicament han consistit en canviar la coberta i restaurar una part de la façana. En el seu interior s’hi ha instal·lat un ascensor, s’han fet lavabos nous i s’ha col·locat una escala d’emergències. També s’ha ampliat i millorat les zones de treball, que inicialment haurien de convertir l’escola en un centre homologat.

Mentre s’han dut a terme els treballs, l’activitat de l’escola municipal d’adults s’ha hagut de traslladar. La tasca s’està desenvolupant entre l’institut Ramon Turró, el col·legi Montserrat i Ca l’Arnau.

Anuncis