30 anys dedicats a la moda

Francesc Cano

Francesc Cano

El 1987, obria la seva primera botiga en un local del carrer Ramon Turró de Malgrat de Mar, ben a prop del seu establiment actual, situat al carrer de Mar. “Era fruït d’una inquietud de joventut”, explica Francesc Cano. Aquell any iniciava la seva llarga relació amb un sector que el va captivar, el de la moda, i amb un art que té part d’innat i part d’après, el del tracte amb el client.

En aquests trenta anys d’ofici, explica, han succeït molts canvis. “Les grans cadenes s’han anat quedant amb el mercat i han portat a prioritzar allò que és fàcil, ràpid i barat”. Per resistir, els petits establiments han hagut de centrar-se en els seus trets diferencials “els botiguers locals hem hagut de potenciar allò que ens caracteritza. Lluitem i competim oferint un producte diferenciat i sumant-hi un tracte totalment personalitzat”.

La qualitat, el bon gust i el consell d’un professional amb molt ofici és justament el que es va a buscar a la seva botiga. Francesc Cano explica que “aconsellar-te és una de les coses que he fet tota la vida, dir-te el que et queda millor segons el teu cos, la teva personalitat, el teu dia a dia, l’esdeveniment al que has d’anar…” Aquesta atenció personalitzada és precisament el que més en destaquen els seus clients, molts dels quals ho són des de ja fa trenta anys.

Pel que fa al futur, aquest botiguer expert en moda és optimista. “L’afronto amb gran il·lusió. M’apassiona la meva feina i tinc la sort de treballar en un sector en el que t’estàs renovant constantment. A més, m’agrada molt tractar amb les persones. Trenta anys no són res!”, conclou Francesc Cano.

Anuncis